Mitä kursseja valitsen? Teenkö tentteinä vai käynkö kurssimuotoisesti? Muunmuassa tällaista pohdin nyt alkaneen lukuvuoden kunniaksi. Ja yhtä asiaa ihmettelen; olenko laiska, kun ei kovin paljon opiskelua ole nyt vai onko tosiaan taas niin (kuten viime vuonna), että syksy on opiskelun suhteen kovin hiljaista ja keväällä (ja kesällä) pitää paahtaa täysillä? No, ehkä näitä juttuja ei kannata pohtia niin paljoa, kyllä kaikki menee omalla painollaan. Ja tosiaankin, tässä on myös yksi pieni juttu..Nimittäin se, että olen ajatellut vaihtaa vähän alaa..Mutta luultavasti ainakin tämä vuosi menee nyt tässä suomen kielen parissa.

Mutta kuuluu tähän mun elämään myös muuta kuin opiskelua. Nimittäin kahden viikon päästä lähden pääkaupunkiseudulle vierailulle ihanan ja rakkaan kummitätini luokse <3 Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi ollaan nähty.. Saadaan taas pitkästä aikaa höpötellä ja nauraa pissit housussa kaikelle hölmölle, mitä muut ei tajua..Ja kyllä kummitätini on enemmänkin ystävä, kuin kummi, melkein kuin toinen äiti, ystävä, kaveri, kummi ja sisko samaan aikaan samassa paketissa <3

Ja tämän syksyn kohokohta: matka viikoksi Afrikkaan..Täytyykin tästä lähteä matkalaukkua hakemaan kellarista ja pakkaamaan..Onhan se ihan hyvä kuukautta ennen alkaa pakkaamaan :)